top of page
ktm_Bosch bringabalaton.com ebikeshop.jpg

A legújabb Bosch Performance Line SX motor rendkívül csendes és szuper természetes érzést ad tekerés közben. Egyesíti a hagyományos kerékpározás élményét, az eBike nyújtotta előnyökkel. A tömege mindössze 2 kg, ezáltal a legkönnyebb hajtó egység, a legnagyobb teljesítménysűrűséggel. Az eBike össztömegét csökkentve, nagyobb mozgékonyságot biztosít, amely ideális a sportos vezetési stílushoz és ráadásul elegánsan eltűnik a vázban. Sportos stílusban, magas pedálfordulatszám esetén, a teljesítményéhez képest akár 600W motorteljesítménnyel támogatja Önt. A CompactTube 400 akkumulátor 400Wh-ával és alig 2 kg-os tömeggel, igazi energia bajnok. A KTM POWER TUBE TOP LOADER (PTTL) technológia az új Performance Line SX-szel szerelt modelleken is lehetővé teszi az akkumulátor egyszerű eltávolítását, gyors cseréjét a hosszabb túrák során.

csm_Bosch_Performance_Line_SX_bringabalaton.com ebikeshop.jpg

Bosch Performance line SX

csm_Bosch_Range_Extender_bringabalaton.com ebikeshop.jpg

Hordozható energia tartalék: A PowerMore 250 egy kulacs méretű extra 250Wh-ás akkumulátor, a még nagyobb hatótávért és a hosszabb túrákhoz. Ez a Range Extender közvetlenül a KTM SX modellek akkumulátorfedelére szerelhető, a töltőaljzat pozíciója kifejezetten ehhez lett adaptálva. Mindemellett egy integrált zár véd a lopások ellen.

Range Extender Power More 250

Kizárólag a lényegre fókuszáló és a felső vázelembe integrált System Controller, a Bosch smart system-ek új, letisztult vezérlőegysége. A Mini Remote könnyen összekapcsolható rendszervezérlővel és felszerelhető a kormányra.

csm_Bosch_SystemC_Remote_bringabalaton.com ebikeshop.jpg

System Controller & Mini Remote

csm_Bosch_Purion200jpg_96da013b1f bringabalaton.com ebike shop.jpg

Purion 200

Az új Purion 200 kijelző egy igazi all-in-one megoldás. A kormányszár végén, a hüvelykujj közvetlen közelében kapott helyet. Borotvaéles megjelenítést kínál az utazási adatokról, valamint az összes eBike funkció egyszerűen, ergonomikusan vezérelhető.

bottom of page